Vertaal deze website

 
Bruidsfotografie (C) fotostudioFdW.nl

Dé verzekering voor uw bruiloft

Gefeliciteerd! U gaat trouwen. Nog even en het is zo ver. Alles is geregeld. De feestlocatie, de band, de trouwauto, de bruidskleding, de uitnodigingen, de trouwringen, de bruidstaart, de catering! Nu nog de verzekering. Dan hoeft u de financiële gevolgen tenminste niet te dragen als er iets gebeurt. Met de Bruiloftverzekering kan het feest pas echt beginnen!

Stel dat uw bruiloft niet door kan gaan. Bijvoorbeeld omdat uw getuige plotseling ziek is geworden. Of omdat de vloer van de feestzaal ineens onder water staat door een grote lekkage. Dan vergoedt uw Bruiloftverzekering de financiële schade. Ook als u door zulke onverwachte omstandigheden de bruiloft eerder moet beëindigen. De verzekering is dus geldig bij beëindiging vooraf én halverwege.

Ook geldig voor meerjarige huwelijksfeesten

Bent u binnenkort 25 jaar getrouwd? Reden voor een feest én een goede verzekering. U kunt de Bruiloftverzekering afsluiten voor bruiloften en meerjarige huwelijksfeesten. Bijvoorbeeld voor een tinnen bruiloft (6¼ jaar), koperen bruiloft (12½ jaar) of zilveren bruiloft (25 jaar).

Huwelijkscadeaus zijn meeverzekerd

U verheugt zich er nu al op om alle cadeaus uit te pakken. Al die lieve giften van uw familie, vrienden en collega’s. Daarom is het ontzettend zonde als uw huwelijkscadeaus beschadigd raken. Met de Bruiloftverzekering vergoeden wij de schade die tijdens de bruiloft of de dag erna is ontstaan. Tot 25% van het bedrag waarvoor u de bruiloft heeft verzekerd.