Vertaal deze website

 
Frans Bauer (C) FotostudioFdW.nl

Verzekering voor feesten en evenementen  

U heeft alle voorbereidingen getroffen om uw feest of evenement tot een succes te maken. De zaal gehuurd, een feestband geboekt, een cateraar geregeld voor alle hapjes en de uitnodigingen verstuurd. Maar dan gebeurt er iets wat de pret bederft. Iets ergs, waardoor uw feest niet door kan gaan. Voorkom grote geldproblemen en sluit een Evenementenverzekering af.

Waarom kiest u voor onze Evenementenverzekering?  Bijna alle denkbare feesten en evenementen te verzekeren

Welk feest of evenement u ook organiseert, u kunt ze bijna allemaal verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan de opening van een nieuw bedrijf, een reünie of een sporttoernooi. Kijk gauw op de voorbeeldlijst van te verzekeren evenementen.

Altijd een verzekering op maat

Ieder evenement is anders. Daarom kunt u de Evenementenverzekering geheel naar eigen wens samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat u nodig heeft. Wilt u uw evenement alleen verzekeren tegen regen en bijvoorbeeld ongevallen? Dat kan. En nog veel meer. Laat u daarom goed informeren.

Geldig voor evenementen in heel Nederland

Met de Evenementenverzekering maakt het niet uit waar in Nederland uw evenement plaatsvindt. Of het nu bij u thuis, in een gehuurde zaal of in de buitenlucht is. Organiseert u een evenement in het buitenland? Neem dan even contact met ons op voor overleg.

Geldig bij beëindiging vooraf én halverwege